HOE TROOPEN?

Als je op de MeteoTielt Trooperpagina klikt op een shop, weet die shop dat je via Trooper gekomen bent en je MeteoTielt wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt op de website van de shop, laten zij ons weten hoeveel geld ze aan MeteoTielt schenken. Dat is soms een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag.

WAAROM ZOU IK TROOPEN?

Een weerstation/website onderhouden kost geld (hosting, domeinnaam, weerstation onderhoud,...) via Trooper is het mogelijk om extra financiële middelen in te zamelen zodat wij meer kunnen bezig zijn met onze passie.

Via Trooper kan je ons gratis steunen. simpelweg door online te shoppen bij Trooper partnershops. Bol.com, Coolblue, Booking, Collect&Go, JBC, Decathlon, Dreamland, Torfs en meer dan 600 anderen schenken gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan MeteoTielt. Zelf betaal je geen rosse eurocent extra!

GRATIS STEUNEN, HOE KAN DAT?

Gratis wordt altijd door iemand betaald. Alle partnershops die aangesloten zijn bij Trooper vinden organisaties erg waardevol. Daarom schenken ze graag een percentje van jouw aankoopbedrag aan MeteoTielt. Schoon hé?

HOE KOMEN DE MONNIES BIJ MeteoTielt?

Omdat jij via de unieke pagina van MeteoTielt op trooper.be passeert om te shoppen, weten de shops dat jij  MeteoTielt wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt, laten zij ons weten hoeveel geld ze voor deze aankoop aan MeteoTielt schenken. Soms is dat een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag. Maar het zijn àltijd gratis monnies voor MeteoTielt.

HOEVEEL GELD SCHENKEN DE SHOPS?

Gemiddeld 5 procent van je aankoopbedrag. Het exacte percentage hangt af van de shop en het product dat je koopt. Soms zal je aankoop dus minder opleveren dan het gemiddelde, soms meer. Dat is in handen van de shops. Zo kunnen boeken en kaarten bij A.S Adventure bijvoorbeeld minder commissie opleveren dan kledij en rugzakken.

HOE WEET IK HOEVEEL MIJN AANKOOP OPBRACHT?

Als je je e-mailadres achterlaat vooraleer je via trooper.be doorklikt naar een shop, stuurt Trooper jou binnen de week een bevestigingsmailtje. De welbekende Patat!-mail. Daarin bevestigen we je het exacte bedrag dat jij voor MeteoTielt binnengehaald hebt. Een klein aha-momentje!

Je e-mailadres achterlaten is zeker niet verplicht hoor. Het is wel zonde dat je dan niet te weten komt hoeveel geld je aankoop voor MeteoTielt opgebracht heeft. 

Kies je ervoor om ook je naam achter te laten, dan kan MeteoTielt zien hoeveel al jouw aankopen samen hebben opgebracht. En no worries: MeteoTielt weet niet wat je hebt aangekocht.